In de plaats stelling

Gewijzigd op Thu, 14 Sep 2023 om 04:46 PM

Indien je een licentie wil omzetten naar een andere gebruiker, dan kan dit door een in de plaats stelling (IDPS) aan te vragen.

Dit kan je doen door in de applicatie zelf te klikken op "Nieuwe gebruiker" in de menubalk.

Vul alle gegevens in van de nieuwe gebruiker en selecteer JA bij "In de plaats stelling" en geef aan welke collega er wordt vervangen.

Let op! Heeft de nieuwe gebruiker nog niet eerder een fluX account gehad of is het oude fluX account van de nieuwe gebruiker langer dan 24 maanden niet gebruikt, dan dient de nieuwe gebruiker eerst een educatietraject te volgen.

Een taxateur dient de DCF Entreetoets en de basiscursus te doen.

Een assistent dient de assistententraining te volgen.

Voor meer informatie verwijzen we u door naar fluX Acadamy.