Lettergrootte wijzigen

Gewijzigd op Mon, 12 Sep 2022 om 10:11 AM

Helaas het is niet mogelijk om de lettergrootte te wijzigen. Om de leesbaarheid in het scherm te verbeteren kunt ook gebruik maken van de in en uitzoom functie

Wilt u in- en uitzoomen, dan is het handig om gebruik te maken van de sneltoetsen. Dit zijn ze in Chrome:

Inzoom: Ctrl en + (Windows, Linux en Chrome OS) of ⌘ en + (Mac) gebruiken.

Uitzoomen: Ctrl en - (Windows, Linux en Chrome OS) of ⌘ en - (Mac) gebruiken.

Volledig scherm: F11 (Windows en Linux) of ⌘-Shift-F (Mac) gebruiken