fluX VMS 3.93 Release Notes

Gewijzigd op Wed, 14 Feb 2024 om 09:40 PM

Korte omschrijving van de update/aanpassingImpact op de waardering?Heeft betrekking op de volgende modulesOmschrijving van de aanpassing
Duurzaamheidsvelden toegevoegd aan de applicatie en het taxatierapport
Nee
Onderdeel van alle modules op HOU en LAN na
Vanaf deze update kun je de benodigde duurzaamheidsinformatie (conform DuPa 2.0) voor je nieuwe taxatie invullen in de fluX applicatie. De ingevoerde data wordt vervolgens overgenomen in het taxatierapport. Voor het ophalen van de benodigde ESG data werken we samen met een data-partner zoals bijvoorbeeld Blue Module (een automatische koppeling volgt spoedig).
Mogelijkheid tot uitzetten duurzaamheidsparagraaf
Nee
Onderdeel van alle modules op HOU en LAN na
Het is nu mogelijk om de duurzaamheidsparagraaf uit te zetten voor taxaties, welke in fluX niet gekoppeld worden aan een financier onder het tabblad 'Algemeen - Workflow'. Onder het tabblad 'Algemeen - Complex' kun je in het veld 'Duurzaamheidsparagraaf' dan 'Geen' invullen.
Update van de Tiara Wonen koppeling naar de meest recente versie
NeeTiara Koppeling
In deze update een aanpassing van de Tiara Wonen koppeling naar de meest recente versie om jou als taxateur in staat te stellen de relevante referentie data op te halen en met de juiste criteria te laten (door)zoeken.