Meester-gezeltraject

Gewijzigd op Tue, 30 Aug 2022 om 02:18 PM

Volgt u de opleiding van de NRVT in het meester-gezeltraject? Dan kunt u middels een VMS account uw portfolio opbouwen. De NRVT schrijft voor dat in het leertraject een portfolio met 10 taxaties dient te worden opgebouwd, deze taxaties worden door de gezel opgenomen en uitgewerkt onder toezicht van de meester.


Assistentenaccount

Om aan deze eisen te voldoen kunt u gebruik maken van een assistentenaccount bij fluX. De aanvraag voor dit account dient door de taxateur in de VMS applicatie te ingevoerd te worden. Daarnaast is een eendaagse training vereist voor een assistent, de taxateur geeft na de aanvraag van het account aan in de applicatie wanneer de training gevolgd gaat worden.


Met het assistentenaccount kunt u de taxaties uitwerken onder de betreffende taxateur die uw meester is in het traject.  In de taxatie onder tekstrapport vermeld u dat het een meester-gezel traject betreft en benoemd u de taxateur en assistent. Ook dient de assistent in de applicatie via de Dropdown toegevoegd te worden in het rapport.


Overzicht trainingen fluX Academy
Bekijk hier de beschikbare trainingen die aangeboden worden door fluX Academy.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren