Uw logo optimaal weergeven

Gewijzigd op Wo, 31 Aug, 2022 om 3:10 PM

Wordt uw logo grijs of zwart wit weergegeven?

Indien uw logo grijs of zwart-wit wordt getoond (in de pdf rapporten) wordt veroorzaakt omdat u uw logo in een te hoge resolutie heeft geüpload. U kunt dit zelf eenvoudig aanpassen door het logo te verkleinen en opnieuw te uploaden. 


Betere weergave van uw logo op het rapport

Uiteraard heeft u al het logo van uw organisatie toegevoegd aan het taxatierapport. Echter wat ons opvalt is dat sommige gebruikers het logo niet geoptimaliseerd hebben conform het geadviseerde .jpg formaat van 4cm x 1,7cm met een resolutie van 120dpi. Voor een optimale weergave van uw logo in het rapport dient u het logo zelf uit te snijden naar het geadviseerde formaat.Een hogere resolutie van bijvoorbeeld 300dpi heeft geen effect op de scherpte van het logo. Het logo wordt daarmee echter wel groter in aantal mb’s, waardoor het pdf rapport onnodig groot wordt.1  Logo bijsnijden

Zelf logo bijsnijden naar het geadviseerde formaat. Lukt dat niet? Dan kunt u een Support Ticket aanmaken met als bijlage uw logo, fluX zal vervolgens uw logo optimaliseren en toevoegen.


4cm x 1,7cm 120dpi


2 Aangepast logo uploaden

U kunt uw logo uploaden onder “Profiel” –>> “Taxateur“. U kunt hier eenvoudig een nieuwe logo uploaden door te klikken op de button “Uw logo plaatsen” uw oude logo wordt met deze actie overschreven.Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren