Rapportages in uw eigen huisstijl

Gewijzigd op Wed, 31 Aug 2022 om 02:41 PM

Rapportages in uw huisstijl

fluX biedt alle gebruikers de mogelijkheid om het Taxatierapport (en alle bijlagen) te voorzien van uw huisstijl. Een aantal belangrijke rapportelementen kunnen wij voorzien van uw huisstijlkleuren. Zodat u een Taxatierapport – inclusief alle bijlagen – kan presenteren die aansluit bij uw organisatie met als resultaat een consistente presentatie naar buiten toe.

Ga naar fluX voor meer informatie