Verbeterde online helpdesk

Gewijzigd op Tue, 06 Sep 2022 om 12:14 PM

De nieuwe Online Support mogelijkheid vanuit fluX VMS is sterk verbeterd. Via de knop "Support" kunt u - vanuit ieder scherm in de VMS applicatie - direct een Support Ticket inschieten.

Uw complexgegevens en uw email worden automatisch meegestuurd naar onze Support Desk. Tevens kunt u met één druk op de knop een print screen meesturen.

Toegang tot onze uitgebreide FAQ sectie

Tevens introduceert fluX via de "Support" knop direct toegang tot onze uitgebreide FAQ sectie. In deze sectie vindt u antwoord op een groot aantal vragen.

Productiviteit

Het fluX Support Team is overtuigd dat de introductie van deze nieuwe Support mogelijkheid een bijdrage zal leveren aan een verbeterde productiviteit.