Marktwaarde na verbouwing

Gewijzigd op Wed, 05 Oct 2022 om 02:34 PM

Je maakt een taxatie van een object aan in de huidige staat en taxatie van een object na verbouwing.

In het object na verbouwing ga je naar “Tekst rapport” --> “B. Taxatie - (1) Algemeen” en klikt op ANDERE WAARDERINGEN + In de gele regel die ontstaat kan je de taxatie van het object in huidige staat koppelen.

Vervolgens kun je onder “Tekst rapport” --> “H. Onderbouwing – Woning” een verbouwing mee te nemen in de waardering.

Zodra je Waarde met bijzonder uitgangspunt op “Marktwaarde na verbouwing” zet en op bewaar klikt, verschijnen daaronder nieuwe invoervelden. Je kan hier correcties – renovaties en/of vernieuwing/verbetering opvoeren.

In het rapport komt het zo te staan: