Ontwerpinstructies eigen taxatierapport voorblad

Gewijzigd op Do, 26 Jan, 2023 om 1:07 PM

INHOUDSOPGAVE

INTRODUCTIE ONTWIKKELEN EIGEN VOORBLAD

 

fluX biedt, sinds de introductie van fluX VMS 2.0, alle gebruikers de mogelijkheid om het Taxatierapport (en alle bijlagen) te voorzien van uw huisstijl inclusief de mogelijkheid voor een eigen voorblad. In dit document vindt u de richtlijnen en opties voor het ontwerpen van een rapportvoorblad.
 

WERKWIJZE

Nadat wij uw online opdracht hebben ontvangen, kunt u vervolgens uw design bij ons aanleveren. Na aanlevering van uw design zal het voorblad door onze programmeurs en designers handmatig worden samengesteld. Nadat u het concept heeft goedgekeurd zal het nieuwe rapport beschikbaar worden gemaakt op het fluX VMS platform. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor het aanleveren van het design.


Meer informatie en het online opdrachtformulier vind u hierFONT TYPE EN KLEUREN DATAVELDEN

De letterkleur van de verplichte datavelden kunnen door u vrij worden bepaald. Het gebruik van het lettertype voor de datavelden (dynamische velden) is beperkt tot zogenaamde web save fonts.

  1. Arial (sans-serif)
  2. Verdana (sans-serif)
  3. Helvetica (sans-serif)
  4. Tahoma (sans-serif)
  5. Trebuchet MS (sans-serif)
  6. Times New Roman (serif)
  7. Georgia (serif)
  8. Garamond (serif)
  9. Courier New (monospace)
  10. Brush Script MT (cursive)

 

  

GEOPTIMALISEERD VOOR PDF FORMAAT

Het voorblad en rapport wordt geoptimaliseerd om getoond te worden als Pdf document. Het kan dus voorkomen dat het rapport in de web interface anders wordt weergegeven. 

 

 

AFMETINGEN VOORBLAD

Het voorblad wordt standaard voorzien van een aantal (verplichte) datavelden zoals: rapportdatum, printdatum, opdrachtgever, naam van de uitvoerend taxateur en adresgegevens van de organisatie. Ook wordt standaard een foto van het complex/object weergegeven (is niet verplicht). Wij adviseren om hiervoor liggende foto’s te gebruiken met een verhouding van 4:3.


Let op! Het is NIET mogelijk om grafische elementen (overlay) over de complex foto te plaatsen. Hieronder een voorbeeld van een voorblad inclusief de aanwezige verplichte taxatie- datavelden (het witte raster). Deze velden kunnen we nagenoeg op iedere locatie positioneren. Het door u aan te leveren bestandsfoormat is 250 x 195 mm. Onderdeel van het voorblad kan ook een grafisch achtergrond zijn (zie voorbeeld). Alle andere elementen worden door ons boven op de achtergrond geplaatst. De foto rechtsboven in het rapport betreft een foto van het complex/object.

 

Bestandsformaat: 250 x 195mm
Bestandstype: Photoshop of Pdf


  

 

VOORBEELD WEERGAVE VOORBLAD

Hieronder een voorbeeld van het voorblad hoe deze als pdf wordt weergegeven. In de pdf weergave zal er altijd een boven marge zal zijn van 25 mm.

 

 

 

AANLEVEREN EN TESTEN

U kunt uw ontwerp per Email aanleveren via: supportdesk@flux.nl.


Vermeldt altijd uw opdrachtgever. Vervolgens zullen wij op onze testomgeving het rapport aanpassen en implementeren. U ontvangt van ons een pdf taxatierapport op basis van het door u aangeleverde design. Alvorens wij het rapport overzetten naar productie zullen wij goedkeuring moeten hebben van de eindgebruiker.Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren