Kosten educatietraject nieuwe gebruiker - taxateur

Gewijzigd op Tue, 06 Jun 2023 om 11:05 AM

INHOUDSOPGAVE

Kosten Educatietraject

Het verplichte educatietraject bestaat uit een DCF Entreetoets en een 2-daagse basiscursus. De eenmalig kosten voor dit gehele traject is EUR 1.100,- (exclusief BTW).


Entreetoets

Deze toets is bestemd voor alle taxateurs (gebruikers) die met fluX VMS willen gaan werken. Hierin wordt getoetst of u over voldoende kennis van de DCF* methode beschikt. Zoals de naam al aangeeft dient u eerst de DCF Entreetoets – met een voldoende – af te ronden voordat u kan worden toegelaten tot de Basiscursus. De reden dat deze toets voorafgaande aan de Basiscursus verplicht wordt afgenomen is dat in het verleden is gebleken dat cursisten van de Basiscursus onvoldoende DCF kennis hadden.


Basiscursus commercieel vastgoed

Het programma beslaat 2 dagen en vindt online plaats. Na een theoretische inleiding zal men ook praktisch bezig zijn. Casussen worden zelf in het fluX VMS geplaatst en aan de hand van de problemen die men daar tegenkomt, zullen docenten de werking van het model en invoer uitleggen. De cursus wordt afgesloten met een toets. Na afloop bent u in staat commerciële taxaties¹ te verwerken in het fluX VMS en deze conform NRVT voorwaarden nauwkeurig uit te werken. 

Hiermee kunnen bedrijfsruimtes, kantoren en winkels getaxeerd worden in zowel een eigenaar/gebruiker situatie of als een belegging.


Overzicht trainingen fluX Academy

Bekijk hier de beschikbare trainingen die aangeboden worden door fluX Academy.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren