Toevoegen nieuwe gebruiker(s)

Gewijzigd op Thu, 15 Sep 2022 om 09:45 AM

INHOUDSOPGAVE


1. Toevoegen van nieuwe gebruikers

Dit document beschrijft de procedure voor:

  • het aanmelden van een nieuwe gebruiker en een nieuwe organisatie;
  • nieuwe gebruikers toevoegen aan een bestaande organisatie.2. Nieuwe gebruikers

Nieuwe gebruikers/organisaties kunnen zich aanmelden via de website van fluX. Op de website klikt u in de hoofdnavigatie op 'Nieuwe gebruiker VMS', waarna u uw gegevens dient te versturen via het aanmeldformulier. Een overzicht van alle commerciële taxatiemodellen kunt u hier vinden.


Voor het activeren van het account is een educatietraject verplicht. Op de website van fluX Academy vindt u meer informatie over deze educatieverplichting en alle beschikbare trainingen.3. Stap 1 | Aanmelden organisatie


Hier kunt u aanmelden/aanmaken van uw organisatie. Vul alle verplichte velden in om naar de volgende stap te gaan.

Onder 'Controle op de invoer' ziet u eventuele foutmeldingen.4. Stap 2 | Aanmelden gebruikerOp deze pagina dient u wederom alle verplichte velden in te voeren. De inlognaam mag geen spaties en leestekens bevatten. Het wachtwoord dient uit tenminste 8 tekens te bestaan, waaronder minimaal één hoofdletter en één cijfer.


Onder '6-Wilt u TMI lid worden?' kunt u aangeven of u naast uw fluX-account ook een lidmaatschap bij het Taxatie Management Instituut (TMI) wilt aanvragen. TMI is een stichting ter bevordering van de kwaliteit van de taxaties. Voor meer informatie over TMI, zie www.taxatiemanagementinstituut.nl.


Onder 'Controle invoer' ziet u eventuele foutmeldingen.5. Stap 3 | Opgeven training

Voordat u gebruik kunt maken van uw account, dient u bij de fluX Academy een entreetoets en een 2-daagse basiscursus te volgen, die beide worden afgesloten met een eindtoets.


Informatie over het educatietraject en aanmelden kan op de website van fluX Academy.6. Verwerking van uw aanmelding

Nadat u het aanmeldingsformulier succesvol heeft ingevuld, zal uw aanvraag door fluX in behandeling worden genomen. Vlak voor aanvang van de basiscursus zal uw aanvraag worden goedgekeurd en uw account worden geactiveerd.7. Eerste keer inloggen

➔ Om in te loggen gaat u naar: https://portal.flux.nlNadat u uw opgegeven gebruikersnaam en wachtwoord heeft ingevoerd, ontvangt u een sms-code op uw mobiele telefoon. U vult deze code in om verder te kunnen gaan. U wordt nu gevraagd om de algemene voorwaarden te accepteren. Zodra u deze heeft gedownload en geaccepteerd, kunt u gebruik gaan maken van het VMS.
8. Nieuwe gebruiker(s) toevoegen aan een bestaande organisatie

Indien u reeds gebruiker van het fluX VMS bent en u wilt een nieuwe gebruiker aan uw organisatie toevoegen, kiest u in de navigatiebalk voor het tabblad 'Nieuwe gebruiker'. Vervolgens wordt de aanmeldprocedure gestart vanaf stap 2, zoals beschreven in hoofdstuk 4.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren