Kan ik een taxateur laten plausibiliseren die geen fluX gebruiker is?

Gewijzigd op Thu, 01 Sep 2022 om 02:36 PM

Het is zeker mogelijk om een niet fluX gebruiker uw taxatie te laten plausibiliseren.

1. U gaat naar -->> Tekst rapport -->> Complex  --> A. Opdracht - (2) Taxateur
  2. Vul onder sectie CONTROLEREND OF TWEEDE TAXATEUR handmatig de gegevens van de tweede taxateur in
  3. Let op! U dient de eerste twee regels leeg te laten. Zie screenshot: