Verhangen van complexen naar een andere gebruiker en/of portfolio

Gewijzigd op Tue, 30 Aug 2022 om 05:01 PM

Het is mogelijk om een complex te verplaatsen (verhangen) naar een andere gebruiker (binnen dezelfde organisatie) en/of portfolio. Onder het tabblad "Algemeen" staat in het blok Algemene complex gegevens allerlei algemene informatie over het complex, waaronder ook in welke portfolio ze staan. In de tab "Object verplaatsen" kunt u de taxatie verplaatsen naar een andere portfolio. Het is hier echter ook mogelijk om de gehele portfolio naar een andere taxateur te verhangen. Selecteer de gewenste portfolio en bevestig door op Bewaar te drukken.