Ik krijg een error tijdens het samenvoegen van mijn (pdf) bestanden

Gewijzigd op Wo, 31 Aug, 2022 om 2:43 PM

De kans is groot dat u een pdf bestand heeft geüpload welke niet 100% compatible is. Onder tabblad "Rapportages" subtab "Bijlagen en archief" staat dan bij de status pdf dat er een onbekende fout is opgetreden. Dit kan gebeuren indien bestanden afwijken van de standaard pdf norm en dit veroorzaakt tijdens het samenvoegen een error.

Repareer uw pdf bestand via ilovepdf.com

Hier sleept of selecteert u het te repareren bestand naartoe en download het bestand na reparatie. Upload het bestand opnieuw in fluX en het samenvoegen moet nu goed gaan.