Aantal foto's per pagina in taxatierapport

Gewijzigd op Tue, 25 Oct 2022 om 02:02 PM

Vanaf release VMS 3.8 is het mogelijk om zelf aan te geven hoeveel foto's er per pagina weergegeven dienen te worden in het taxatierapport.

Voorheen was de enige mogelijkheid drie foto's per pagina. Vanaf nu is het ook mogelijk om te kiezen voor vier, zes of acht foto's. Dit is in te stellen per complex, portfolio, taxateur en op organisatie niveau.

• Per complex is het in te stellen op het tabblad Algemeen - Complex.
  • Per portfolio is dit in te stellen in de linker navigatie onder de tab Notities.
  • Per taxateur is het in te stellen onder de knop Profiel in de menubalk en op het tabblad Gebruiker.
  • Op organisatie niveau is het in te stellen onder de knop Profiel in de menubalk en op het tabblad Organisatie.